Våra hundar

Vår trio hundtjejer är en harmonisk grupp. Stina är äldst och väldigt snäll, vilket avspeglar sig på Deci och Kajsa.

Stina

Är en försa generations Labradoodle ( F1) Stinas mamma är en labrador och pappan är en storpudel.

Temprament

Stina är en arbetsglad hund som utstrålar värme och besitter ett härligt temperament, vilket förstärks av hennes ovanligt vackra yttre (självklart med en viss partiskhet). Hennes samarbetsförmåga är imponerande och harmonin i hennes fysik är anmärkningsvärd. År 2019 välkomnade Stina sin enda kull, bestående av tre tikvalpar i olika färger – en svart, en creme och en brun. Creme valpen, DeciBel, valde vi att behålla hos oss.

Decibell

Dotter till Stina och Fernridge Opus (en multigenerations labradoodle importerad från USA)

Temprament

Deci är en oerhört nyfiken individ, engagerad i varje aktivitet vi ger oss in på, och hon har verkligen blivit vår bästa kamrat. Hennes entusiasm för rörelse är påtaglig, och oavsett om det är hinderbanan eller rallylydnad, står hon alltid som första volontär när det är dags för träning. Trots hennes fantastiska egenskaper är det beklagligt att nämna att hon för närvarande inte är aktuell för avel.

Kajsa

kajsa

Är dotter till Höjdpunktens Smaragd och Humlamadens Juno.

 

Temprament

Kajsa är en glad och vänlig hund. Hon trivs i nya miljöer och anpassande sig till omgivningen med en behaglig lugn. Kajsas passion för Rallylydnad och Parcour avspeglar hennes intelligent och lekfulla sida. Det som gör henne extra speciell är hennes förmåga att ”prata” för att meddela när hon är hungrig, längtar efter en promenad eller helt enkelt söker lite ömhet. Med en touch av tjuren Ferdinand, kan hon njuta långa stunder, sittandes stilla på altanen och absorbera världen omkring henne
Rulla till toppen